Bestil i dag og varerne sendes mandag.
Levering 33,- eller gratis ved køb over 500,-.
60 dages fuld returret.

Gigo 7452 Smart machine - Robot super kugle

Beskrivelse

Byg en fantastisk rullende robotkugle på 23 cm i diameter og seks andre robotmodeller. Lav programmer til at få robotmodellerne til selv at bevæge sig.

Robotteknologi er et stort og spændende tværfagligt felt, der involverer fysik, teknik og datalogi. Dette sæt giver børn en enkel, sjov og tilpasselig introduktion til robotteknologi. Hver robotmodel bevæger sig på en unik og interessant måde og demonstrerer, hvordan de samme mekaniske dele kan samles for at give mange forskellige resultater.

  • Konstruer Super Sphere-robotten, som har to 50X PLANETARGEARKASSER Ⅱ og en LYDSENSOR monteret inde i en hul, sfærisk skal lavet af 32 sammenlåsende stykker. Lær om den indre mekanik og de fascinerende fysikprincipper, der gør det muligt for Supersfæren at køre fremad, baglæns og dreje til venstre og højre.
  • Byg derefter en robot med to hjul i jumbostørrelse lavet af de samme stykker som Super Spheres ydre skal. Saml Bigfoot robotten og eksperimenter med en robot, der kravler rundt på to enorme fødder.
  • Gå ind i dyreriget ved at bygge robotter, der ligner og efterligner en pingvins og en krabbes bevægelser.
  • Programmer en sjov dansende robot, der kan ryste, vrikke og dreje på kommando.
  • Lav dit eget robotspil, hvor du forsøger at kaste figurer ind i et hul i en kugle, mens den bevæger sig rundt.
 
Kør din robot ved hjælp af Super Sphere appen, og skriv selv programmer ved hjælp af det nemme, visuelle programmeringssprog i appen. Den indbyggede LYDSENSOR lader dig programmere dine robotter til at udføre specifikke sekvenser af kommandoer som svar på antallet af klap (eller andre høje lyde), som den registrerer.
Hver robot leveres med et forudindstillet program, som du kan køre umiddelbart efter at have bygget den. Efter at have lært, hvordan teknologien fungerer, kan du bygge og programmere dine egne robotter.
 
Super Sphere appen er tilgængelig til tablets og smartphones og er komaptibel med både iOS- og Android-systemer. Forbindelsen mellem appen og robotmodellerne er via en trådløs Bluetooth-forbindelse.
 
Ud over de 182 dele til at bygge af indeholder sættet en engelsk manual i farver på 60 sider med trin-for-trin illustrationer af hvordan alle modellerne samles samt oplysninger om robotteknologi i den virkelige verden. Der er også vejledning i at udføre praktiske eksperimenter i tredimensionel geometri ved hjælp af de trekantede og femkantede skalstykker.
 
Der skal bruges 3 AA-batterier, som ikke medfølger.
 
Fra 8 - 99 år.

Lagerstatus: På lager
Vare nr.: GI-7452

kr 769,- Gratis levering!
KØB

Se flere produkter i kategorien Elektricitet, elektronik