Bestil i dag og varerne sendes i morgen mandag.
Levering 33,- eller gratis ved køb over 500,-.
60 dages fuld returret.

Profil

Captoy er en lille dansk familievirksomhed, der drives og styres af fysiker og tidligere gymnasielærer Allan Christiansen. 

Som fysiker har Allan altid været interesseret i og fascineret af naturvidenskaben, men som gymnasielærer fik han øjnene op for at hans passion for naturvidenskaben blev delt af nogle, mens at det for andre var svært at finde glæden ved den.  

Derfor driver han i dag Captoy, som har specialiseret sig i at levere udviklende og sjovt legetøj, der sikrer at børn og pilfingre i alle aldre kan få del i de glæder der er ved naturvidenskaben. Med legetøjet er håbet, at børn både kan introduceres til glæderne ved naturvidenskaben, men også at dem der allerede har interessen, kan blive yderligere udfordret og dygtiggøre sig.

Captoy startede i 1994 som en sidebeskæftigelse, men har med årende udviklet sig til at være et fuldtidsjob for Allan, hvor hele familien hjælper til. 

Læring kan ske på mange måder, hvilket vi forsøger at afspejle i de produkter der sælges hos os. Alt fra at øge finmotorikken gennem broderi og kreering af smykker, til at bygge vulkaner, lege med dinosaurer og lave forsøg med solenergi. 

Målet med Captoy er, at alle skal have muligheden for at opdage glæderne ved naturvidenskaben og at læring altid skal være en leg. 

Vi håber du har lyst til at hjælpe os med at realisere vores drøm. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende produkterne eller valg af dem, er du altid velkommen til at kontake os.