Bestil i dag og varerne sendes mandag.
Levering 33,- eller gratis ved køb over 500,-.

Gigo byggesæt 7079 - Vindmølle

Beskrivelse

Hvis du vil tilføje en ekstra dimension til byggelegen og gøre byggeglæden endnu større, er dette byggesæt med vindenergi den perfekte måde at gøre netop det på.

Sættet indeholder 124 dele og du kan bygge 8 modeller med det. Heriblandt 2 vindmøller som bliver ca. 1 meter høje og en flyvemaskine.
Start med at byg vindmøllerne. Energien som bliver lavet af vindmøllen kan tænde en diode eller bruges til at genoplade et batteri. Studer gerne hvad forskellen i vingernes udformning gør ved vindmøllen.

Herefter kan du bruge motoren til at bygge de 6 resterende modeller, som alle kan bevæge sig via den energi din vindmølle har produceret.

Sættet indeholder en vejledning på engelsk med detaljerede billeder, som beskriver hvordan modellerne skal samles. Vejledningen indeholder desuden forklaringer på koncept og virkemåde, så du også kan få en større forståelse for principperne i vindmøller.

Vindmøllesættet er en fantastisk mulighed for børn at udvikle sig kognitivt via kreativitet og aktiv leg og læring, og det er samtidig en god måde at intorducere børn til grøn energi og innovative måder at løse udfordringer på.

Vi anbefaler sættet til børn fra 8 år og opefter.

Lagerstatus: På lager
Vare nr.: GI-7079

kr 459,-
KØB

Se flere produkter i kategorien Gaver 11 år+