Bestil i dag og varerne sendes i morgen mandag.
Levering 33,- eller gratis ved køb over 500,-.
60 dages fuld returret.

Væltetårn/klodsmajor og Domino - XXL

Beskrivelse

Såvel store som små vil blive begejstrede for legen med dette kæmpe 2 i 1 væltetårn / klodsmajor og domino-spil.

Med de 30 XXL brikker bygges først tårnet. Derefter vælges en af tårnbrikkerne, som forsigtigt fjernes, hvorpå den lægges oven på tårnet. Dette gentager spillerne på skift, indtil tårnet vælter. Med terningen kan man eventuelt afgøre hvilken farve brik, der skal fjernes

Det store væltetårn bliver til at starte med 40 cm højt, når alle brikkerne ligger tæt. Efterhånden som der bliver lagt nye brikker ovenpå, vokser det i højden.

Mega domino-spil med en ekstra spilvariant, idet matchende farver og tal hænger sammen med farverne på terningen.

Megablokkene kan også stilles efter hinanden og dermed lave en domino effekt, når brikkerne væltes fra en ende af.

Den praktiske bærepose bruges til opbevaring og transport af de vejrbestandige plastikbrikker, hver med en størrelse på 22 x 6 x 4 cm. .

XXL domino til drenge og piger fra 3 års alderen og op til voksne. Legen fremmer børnenes motoriske færdigheder, koncentration og fingerfærdighed. 

Domino-spillet er en dejlig indendørs og udendørs aktivitet til en fødselsdagsfest for børn og en varieret fritidsaktivitet for klubber, et dagpleje- og aldershjem. Ved at spille trænes evnen til at koncentrere sig, tålmodighed, motoriske evner og fingerfærdighed. Velegnet uanset om du er hjemme, hjemme i haven eller på stranden.

Lagerstatus: På lager
Vare nr.: ALL-60065

kr 489,-
KØB

Se flere produkter i kategorien Gaver 3 - 5 år