Captoy.dk
Leg og lær
Køb legetøj til pilfingre online
 - Hurtig levering
 - 60 dages fuld returret
 - Online betaling / EAN betaling
 - Gratis levering ved køb på 500kr+

Spændende "Leg og lær" legetøj til brug i undervisning og i hjemmet.

Privat

Giv børnene mange spændende oplevelser med masser af forskelligt "leg og lær" legetøj.

Undervisning

De fleste af Captoy's mange produkter er velegnede - og bruges allerede i undervisningen - til natur og teknik faget såvel som i andre naturvidenskabelige og mere kreative fag.

Vi vil her specielt fremhæve:

  • Mikroskoper, hvor Captoy tilbyder forskellige typer af mikroskoper af god kvalitet; også digital mikroskop 
  • Gigo byggesættene er velegnede til undervisning. Med Gigo byggesæt kan man dække emner som elektricitet, gear, alternativ energi som f.eks. solenergi og vindmøller.
  • Krystaldyrkning
  • Torsoer af forskellige størrelser til at lære om kroppens opbygning 
  • Elektronik og fysiksæt, der kan illustrere forskellige fysiske begreber - f. eks. solceller, elektriske komponenter

Tag en tur rundt i de forskellige produktkategorier og find lige det skolemateriale du kunne tænke dig til din undervisning.

Børnehaver og fritidsordninger

Flere af Captoy's produkter er også velegnet i børnehaver og fritidsordninger, og i mange børnehaver / fritidsordninger leger børn i mange timer med byggesæt og IQ-sæt fra Captoy. De mest anvendelige og hyppigst anvendte produkter til børnehaver og fritidsordninger er:

  • Kuglebaner - lad børnene bygge deres egne baner og se kuglerne trille ned ad banen bagefter. Benyttes både i børnehaver og fritidsordninger, men primært i børnehaver.
  • Gigo byggesæt - lad børnene bygge sjove konstruktioner med Gigo og samtidig lære om gear og motorer. 
  • Construction plastik og metal byggesæt  - giver også børnene mulighed for at bygge biler og andre sjove konstruktører. Primært til fritidsordninger, men de største børn i børnehaverne har også glæde af Construction plastik byggesæt.
  • IQ-sæt - lad børnene sidde i et stille hjørne og bruge hjernecellerne til at løse nogle af de mange forskellige IQ-sæt

Også her kan vi opfordre til at tage en tur rundt i de forskellige produktkategorier og lade dig inspirere til at finde sjovt og lærerigt legetøj til børnene i netop din institution. I kategorien Børnehaver findes særlige tilbud sammensat af flere æsker, som giver en større gruppe af børn muligheden for at lege uden de føler, at de mangler noget.

Tilbage til listen med produkter

 

Indkøbskurv
Ingen produkter tilføjet.

Leveringstid
Bestil inden kl. 14 og få varerne sendt i dag mandag.

Porto
33,- ved køb op til 500,-
0,- ved køb over 500,-
Hjemmelevering:
33,- ved køb op til 500,-
0,- ved køb over 500,-

Vi sender til GLS PakkeShops, Post Danmark Udleveringsteder (inkl. Pakkebokse), offentlig- samt erhvervs- og privat adresser.

Køb online eller kik forbi
Kik forbi hver fredag kl. 14 - 18 (eller på andre tider efter aftale på tlf. 39565051) i kælderen på adressen Captoy, Jacob Bulls Alle 88, 2860 Søborg. Du har her mulighed for at se/købe vores legetøj og hobby sæt.

Telefon
Spørgsmål til legetøj og andre produkter, ring på 39 56 50 51, alle dage kl. 8 - 17

Nyhedsbrev
Navn:

E-mail: